Hoelang is het vliegen naar Punta Cana Dominicaanse Republiek

Afstand

7244 km

Vanaf Amsterdam naar Punta Cana

(direct)

9 uur 16 min

Vliegveld

Punta Cana International Airport

Foto wijzigen
Het weer in Punta Cana
27°C

Punta Cana

Hoelang is het vliegen naar Punta Cana

Punta Cana Ligt in het oosten van de Dominicaanse Republiek. De omgeving van Punta Cana staat bekend om de typisch Caribische stranden. Met de diepblauwe zee. Even uit de kust ligt een schitterend koraal rif dat toeristen vanuit de hele wereld aantrekt. Maar er is meer, er zijn twee nationale parken in de buurt, het Nationaal Park Punta Cana en het eiland Saona, met schitterende flora en fauna. In de omgeving van Punta Cana worden diverse excursies georganiseerd dus je hoeft je hier absoluut niet te vervelen. Van catamaran varen, zwemen met haaien of dolfijnen, paard rijden, grotten bezichtigen of de nabij gelegen stad Santo Domingo ontdekken.

Even lekker niets? Dat kan natuurlijk ook! De temperatuur op de Dominicaanse Republiek schommelt het hele jaar tussen de 25 en de 35 graden. Een dagje strand is hier geen straf.

Het vliegveld Punta Cana International Airport is een van de drukste in het Caribisch gebied. Jaarlijks verwerkt het vliegveld ongeveer 4 miljoen passagiers.


Hoelang is het vliegen naar Punta Cana

Vaccinaties voor Dominicaanse Republiek


Om de vakantiepret niet (flink) te verpesten is een goede voorbereiding van belang. Hoelangishetvliegen.nl geeft je een indicatie van wat je kunt verwachten omtrent de vaccinaties om het risico op een vreemde ziekte zo klein mogelijk te maken. Aan de hand van informatie van de GGD kunnen wij je het volgende vertellen:

In Dominicaanse Republiek zijn er geen verplichte vaccinaties.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /var/www/prod/20160802234722/htdocs/view/results/results.view.php:319 Stack trace: #0 /var/www/prod/20160802234722/htdocs/controller/calculate_do/calculate_do.controller.php(436): include() #1 /var/www/prod/20160802234722/htdocs/docroot/index.php(117): include('/var/www/prod/2...') #2 {main} thrown in /var/www/prod/20160802234722/htdocs/view/results/results.view.php on line 319