Hoelang is het vliegen naar Bimini Bahama's

Afstand

7637 km

Vanaf Amsterdam naar Bimini

(via Boston & Fort Lauderdale)

10 uur 34 min

Vliegveld

South Bimini Airport

Foto wijzigen
Het weer in Bimini
27°C

Bimini

Hoelang is het vliegen naar Bimini

Wij zijn drukdoende om alle populaire(vakantie) bestemmingen te voorzien van leuk en informatief verhaal. We zullen je informeren over de bezichtigingen en wat er te doen is. Hoe zijn de restaurants, kun je een beetje shoppen en andere interessante informatie. Niet onbelangrijk is het om te weten hoe het weer is in bepaalde periodes, ook dit zullen we met je delen. Indien de informatie voorhanden is over het vervoer op een locatie zullen we dit uiteraard ook vermelden. Heb je zelf relevante informatie of een leuke foto over Bimini, laat het ons weten via de e-mail!

Vaccinaties voor Bahama's


Om de vakantiepret niet (flink) te verpesten is een goede voorbereiding van belang. Hoelangishetvliegen.nl geeft je een indicatie van wat je kunt verwachten omtrent de vaccinaties om het risico op een vreemde ziekte zo klein mogelijk te maken. Aan de hand van informatie van de GGD kunnen wij je het volgende vertellen:

Voor een reis naar Bahama's zijn er geen inentingen benodigd.

Wel kan het verstandig zijn om je goed te laten informeren, door bijvoorbeeld de GGD. De GGD heeft gedetaileerde informatie over Bahama's. Afhankelijk van waar je precies naartoe gaat kunnen zij je adviseren over dengue (knokkelkoorts) en gele koorts. Dit komt hier helaas zo nu en dan voor.

Er zijn landen waar vanaf een bepaalde verblijfsperiode een vaccinaties verplicht worden. Daarnaast komt het voor dat als je tijdens een rond- of doorreis vanuit een land komt waar een ziekte voorkomt in het nieuw aangekomen land ineens nu wel een vaccinatieplicht is.

Afhankelijk van het seizoen kan het handig zijn om een flesje DEET (insectenwering) mee te nemen. We raden je aan om de weer- en klimaatpagina van Bimini te bekijken. Voor iedere reiziger is het sowieso een goed plan om ontsmettingslotion mee te nemen, wel zo hygiënisch.

Voor de meest actuele informatie, advies en het maken van afspraken zie: http://www.ggdreisvaccinaties.nl.